Comunicat de presă

22.10.2019

Înapoi

Comunicat de presă

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, ca urmarea a informațiilor prezentate pe multiple canale de presă și mass-media cu privire la implicarea unui angajat al unității noastre într-un recent incident, facem următoarele precizări :

  • La momentul discuției, nu ni s-a adus la cunoștință printr-un înscris official, din partea organelor abilitate, situația prezentată în presă, fiind doar înștiințați de către angajații unității noastre despre convorbirile telefonice purtate cu personalul Sectiei 3 Poliție Timișoara care ne-a contactat pentru a ne solicita date despre numitul Olariu Ioan Alexandru.
  • Precizăm că azi, 22.10.2019 D-nul Olariu Ioan Alexandru angajat al unității noastre nu s-a prezentat la serviciu fiind înregistrat cu absență nemotivată.
  • Menționăm că sus-numitul figurează ca angajat al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel începând cu data de 03.01.2008 și până în prezent, perioadă în care nu a avut comportamente sau acțiuni care să conducă la cercetare disciplinară și sancțiuni. .
  • Precizăm că angajatul a fost declarat apt de muncă în urma evaluării de specialitate de către serviciul de Medicina Muncii în data de 14.05.2019 cu valabilitate până la 13.05.2020.

În contextul prezentat, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel condamnă cu vehemență fapta la care se face referire, fiind în același timp convinși că instituțiile abilitate cu iunvestigarea și soluționarea lor, vor lua măsurile ce se impun în astfel de situații.

Comunicat in format PDF